Έτσι γαμεί η Λεωφόρος…

Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε!!!

 

Ποτέ μην λες ποτέ.. Ελπίζω όμως ότι ποτέ δεν θα μας ρίξουν στο κεφάλι την οκτάρα που τους καρφώσαμε.

Εβάλαμε οκτώ στον Ολυμπιακό
και άλλα τέσσερα στον Άρη.
Γεια σου Άγγελε Μεσσάρη!

Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι ήττα του πολιτισμού, έχει πει, πριν από πολλά χρόνια, ένας «σύντροφος» ΠΑΝΑΘΑΣ, και νομίζω πως έχει απόλυτο δίκιο.

Στο εγχώριο Γαυριστάν – Ραγιαδιστάν η πουτάνα της €πης σαρώνει. Στο εγχώριο προτεκτοράτο πουλάει μαγκιές ο κάθε «Αλεξανδρής», το κάθε μουνόπανο έχει οπαδούς, πολλούς οπαδούς. Το κοπάδι κοπαδοποιείται περαιτέρω.. Η Ελλάδα γαυροποιείται διαρκώς και περισσότερο.

Ο απατεώνας προδότης Τζίφρας, αυτό το μουνόπανο ολκής, αντάμα με την προδοτική συμμορία του και (όλους) τους κορμοράνους, θυμήθηκε την εβδομάδα του derby το γηπεδικό ζήτημα για να ψαρέψει ψηφαλάκια και να σπείρει σύγχυση.

Ο κάθε πολιτικάντης παίζει με την ψυχή και την ιστορία του ένδοξου συλλόγου της πρωτεύουσας. Ψαρεύει στα θολά νερά του λαϊκισμού. Ο Τζίφρας το παίζει Παναθηναϊκός. Τέτοια γελοία υποκείμενα δεν έχουν το «δικαίωμα» του οπαδικού αυτοπροσδιορισμού. Ο Αλ6ς είναι κωλόγαυρος.. μόνο αυτή η αισθητική του ταιριάζει απόλυτα. Όπως και ο κωλόγαυρος τρώει 7άρα από τα δεύτερα της Μεγάλης Κυρίας με κάτω τα χέρια έτσι και ο Τζίφρας υπογράφει τελικά μνημόνιο μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις», και επειδή τέτοια γελοία υποκείμενα δεν έχουν τ΄ άντερα μεταβιβάζει την ευθύνη στο λαό με ένα δημοψήφισμα παρωδία.

Κότα στην €πη ο Αλ6ς, μαγκιές και ψεύδη στους ιθαγενείς νέο-ραγιάδες. Η επιτομή της γαύρικης «ηθικής». Η απόλυτη ξεφτίλα του τζάμπα μάγκα στου κασίδη το κεφάλι.

Με τους αστούς (Λαϊκή Ελίτ) δεν παίζουν, ηλίθιοι αριστεριστές γυφταραίοι.. η οργή είναι βουβή, κι όσο πιο βουβή είναι τόσο πιο έντονα θα ξεσπάσει.

Υπάρχουν ακόμα «άνθρωποι» σ΄ αυτή την χώρα, ναι υπάρχουν, που λένε: «Το παιδί προσπάθησε..». Η βλακεία είναι ανίκητη και εθελοδουλία πάντα θα υπάρχει. Ο ποσοτικός συσχετισμός είναι που ενδιαφέρει. Η ποσότητα είναι συχνά καθοριστική της ποιότητας.

Η Ιστορία μας διδάσκει ότι οι πιο κοντινοί του κύκλου κρεμάνε τους προδότες, όταν σφίγγουν οι κώλοι, μπας και την σκαπουλάρουν οι ίδιοι..

Η συμβολική και ο συμβολισμός της κρεμάλας δε μου πολυαρέσει. Δεν διαλέγω όμως εγώ την ιστορία ούτε έχω την δύναμη να ελέγξω τα πάθη των άλλων.

Το τέλος του κάθε συριζαυγίτη και του συριζαυγιτισμού θα είναι λύτρωση για την πατρίδα μας.

Όσοι ζωντανοί..

Αγώνας μέχρις εσχάτων.

Όταν ο τελευταίος αριστεριστής κρεμαστεί από τ΄ άντερα του τελευταίου φασίστα, μια γαμημένη λεμονιά θα ανθίσει στη γειτονιά.

> art-io.eu

Υ.Σ. Η εγχώρια δωσιλογική κοτζαμπάσικη ελίτ δεν έχει καμία διάθεση να δικάσει τον καλύτερο υπηρέτη της. Όμως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια οι θεοί χαμογελούν.

Έτσι γαμεί η Λεωφόρος…

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!