ΝΔούλα ακροδεξιών χαφιέδων

Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

Ο εθνικός μας ρουφιάνος είναι βουλευτής της ΝΔούλας και δεν είναι άλλος από τον ακροδεξιό φασιστοφιλελέρα και πατριδοκάπηλη γλίτσα Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Όταν χαφιέδιζε το στέλεχος του ΚΚΕ η ακροδεξιά πλέμπα πανηγύριζε. Τώρα που έδωσε στεγνά ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου η ακροδεξιά συμμορία της #ΝΔούλας βλέπει απλώς ένα λάθος εκ παραδρομής. Ο #Κούλης βεβαίως σφυρίζει αδιάφορα γιατί οι ψήφοι δεν βρώμανε… ούτε αυτοί κυρίως που του φέρνει η ακροδεξιά φράξια (Μπουμπούκος, Βορίδης, Πλεύρης κ.ά. χουντοειδή και φασιστοειδή σιχάματα).

Πριν λίγο καιρό ο γλίτσας «έφαγε στο κεφάλι» άρση της ασυλίας του μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέας του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκου Μπόλαρη.

Ο sexιστής φασισταράς δημοσιοκάφρος τότε, κάφρος βουλευτής της ΝΔούλας κι ακόμα πιο γλίτσα στο τώρα, ξεδιπλώνει όλο το αισθησιακό πλεονέκτημα της μεγάλης παράταξης του φασιστοφιλελερισμού.

Ο Θάνος Πλεύρης στο MeaCulpa

Μπογδανούλη, οι μαλακίες επιστρέφονται!

Θα σου συνιστούσα να κάνεις χρήση του δικού μου σκεπτικού, όπως αυτό αναλύεται στην (κάτωθι) γραπτή απάντησή (αναφορά) μου στην Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση που κατέθεσες, αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο.

Η φιλοσοφία της αφορά σε νομιμόφρονες και νομοταγείς πολίτες και όχι σε φιλελέρικα φασισταριά σαν του λόγου σου.

Πιο πολύ «με πόνεσε» που με τσουβάλιασες σε μια Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση με διάφορα άμισθα και έμμισθα trollς της ζαίας συμμορίας και τσατσορουφιάνους του απατεώνα Αλ6ς. Ως ψωνάρα που είμαι δεν κολάκεψες καθόλου την ματαιοδοξία μου! Μπογδανούλη. Κι αυτό θα σου κοστίσει ακριβά.*

Το γλέντι μόλις άρχισε!

Παραθέτω την γραπτή απάντησή (αναφορά) μου και δηλώνω απερίφραστα και εν γνώση των συνεπειών του νόμου ότι δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην «Ελληνική Δικαιοσύνη». Κι όμως παρ΄ όλα αυτά είμαι στην διάθεσή της, όπως προκύπτει κι από την κατακλείδα του κειμένου, στο βαθμό και το μέτρο που ασκεί με συνέπεια το καθήκον της.


Εγώ, ο Γεώργιος Παπαντώνης, γεννηθείς στις 20-02-1966, κάτοικος Αθηνών Αττικής, επί της οδού  …….. αρ. ….., Τ.Κ. ……., κάτοχος του ΑΔΤ ……., κατόπιν της υπ’ αριθμ. Α2019/297 παραγγελίας για Προκαταρκτική Εξέταση προσήλθα στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων (Αγίας Λαύρας 17 – Αθήνα)  την 03η του μήνα Απριλίου (2020) προκειμένου να δώσω εξηγήσεις. Έλαβα όλα τα στοιχεία της Μηνυτήριας Αναφοράς –  Έγκλησης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και προθεσμία να απαντήσω γραπτώς σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η απάντησή (αναφορά) μου στην Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου του Σπυρίδωνα και της Αντωνίας, γεννηθέντος στις 27-12-1979, κατοίκου Κηφισιάς Αττικής, επί της οδού …… αρ. …., κατόχου του ΑΔΤ …….:

Από τα στοιχεία που παρατίθενται στην αναφορά αναγνωρίζω ως αποκλειστικά δικής μου ευθύνης το Δημοσίευμα – Ανάρτηση με τίτλο «Της κοντής ψωλής…», δημοσιευμένο στις 10-7-2016 και με σύνδεσμο: https://art-io.eu/the-short-pecker. Η Ανάρτηση είναι δημοσιευμένη επίσης στο προσωπικό μου ιστολόγιο agathodemon.eu ** με τον σύνδεσμο: https://agathodemon.eu/the-short-pecker. Ο ιστότοπος art-io.eu είναι ιδιοκτησίας μου και τον διαχειρίζομαι αποκλειστικά. Περιέχει επίσης άρθρα – αναρτήσεις κ. ά. δημιουργών, για τα οποία αυτοί φέρουν την ευθύνη και εγώ βεβαίως στο μερίδιο που μου αναλογεί σαν διαχειριστή του ιστότοπου. Το art-io.eu είναι ένα διαδικτυακό εναλλακτικό περιοδικό απόψεων για την τέχνη, το βίο και την πολιτική. Προβάλει επίσης το δημιουργικό/καλλιτεχνικό έργο διαφόρων ατόμων, κι όχι μόνο των συντελεστών του ιστότοπου. Το εν λόγω άρθρο – ανάρτηση είναι υπογεγραμμένο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο (Avatar) Αγαθός Δαίμων ή Αγαθοδαίμων. Εσχάτως αναβάθμισα το καλλιτεχνικό μου ψευδώνυμο και πρόσθεσα και το λατινογενές ή νεολατινικό VirtùDaimon. Κι έτσι λοιπόν ετοιμάζω και τον νέο προσωπικό μου ιστότοπο: virtudaimon.eu με σκοπό να προβάλω στο διαδίκτυο την προσωπικότητά μου και το καλλιτεχνικό μου έργο.

Από το 2009 που εκτέθηκα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώ το προαναφερόμενο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο (Avatar), με την πρακτική και τον συνήθη τρόπο που γίνεται η χρήση των καλλιτεχνικών ψευδώνυμων (Avatars) από τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες. Δεν προσπάθησα ποτέ να κρύψω το σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο Avatar και να δημιουργήσω έτσι ένα μυστικό προφίλ κάποιου «ανώνυμου» τρολ (troll), όπως λέμε στη γλώσσα των κοινωνικών δικτύων και σύμφωνα με την άθλια πρακτική ορισμένων στα κοινωνικά δίκτυα και στο διαδίκτυο. Είναι ευρέως γνωστό ότι αρκετοί/αρκετές, υπηρετώντας συνήθως άθλια αφεντικά ή απλώς βγάζοντας προσωπικές εμπάθειες, στήνουν ψεύτικα προφίλ (τρολοπροφίλ) στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να συκοφαντούν, να λασπολογούν και να εκβιάζουν, μένοντας ατιμώρητοι. Για την περίπτωσή μου θα μπορούσαμε να πούμε, αν κάποιος ήθελε να με χαρακτηρίσει ως τρολ (troll), ότι είμαι ένα «επώνυμο τρολ», ίσως και το πιο θαρραλέο και με παρρησία «τρολ» της ελληνικής επικράτειας. Από το 2009 και μέχρι τις μέρες μας γίνομαι αργά και σταθερά δημοφιλέστερος και όλο και περισσότεροι στην δημόσια σφαίρα, ή όπως λέμε λαϊκά στην πιάτσα, γνωρίζουν το ποιος είμαι ως φυσικό πρόσωπο. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, από μέρους μου, ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν προσπάθησα να κρυφτώ πίσω από την «ανωνυμία» με σκοπούς δόλιους, συκοφαντικούς και καταχρηστικούς. Το ισχυρισμό μου αυτό μπορώ να το αποδείξω και με στοιχεία, αν και όποτε χρειαστεί. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει ότι έλαβε γνώση της ανάρτησης, κατόπιν τυχαίας έρευνας με την μηχανή αναζήτησης της Google www.google.com στις 6-02-2019. Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας δηλώνω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που η διεθνής αναζήτηση της Google κι όχι η περιορισμένη στα εθνικά μας πλαίσια www.google.gr με βγάζει ψηλά στις αναζητήσεις. Επί της ουσίας όμως. Έκτοτε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί μου ή να σχολιάσει στην ανάρτηση, μέσω των πολλών τρόπων που οι εφαρμογές στην ανάρτηση των ιστότοπων μου και των ιστολογίων μου δίνουν την δυνατότητα. Προκειμένου προφανώς να εκφράσει την όποια δυσαρέσκεια ή και την εναντίωσή του στα γραφόμενά μου. Σημειώνω ότι ο σχολιασμός είναι ανοιχτός από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης μέχρι τις μέρες μας και κυρίως στο διάστημα που δηλώνει ότι υπέπεσε στην αντίληψή του η εν λόγω ανάρτηση. Επίσης, τα ενεργά links (σύνδεσμοι) των λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα κ.ά. συνδέσμων επικοινωνίας των δημιουργών των αναρτήσεων είναι εμφανή στην εφαρμογή του προφίλ που υπάρχει στο τέλος των αναρτήσεων. Εις ότι αφορά το δικό μου προφίλ οι σύνδεσμοι είναι εκνευριστικά πολλοί και άρα και οι δυνατότητες επικοινωνίας με εμένα από κάθε ενδιαφερόμενο.

Το εν λόγω άρθρο μου κάνει αναφορά, ανάμεσα στα άλλα, και στο άρθρο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που αναρτήθηκε στο marketnews.gr με τίτλο: «Ίαν Στρατής και ψήφος στα 17» με σύνδεσμο http://marketnews.gr/article/404320/ian-straths-kai-pshfos-sta-17 όπου ο δημοσιογράφος κάνει αναγωγή και σύγκριση της ψηφοφορίας σε ένα τηλεπαιχνίδι με τις εθνικές εκλογές και την πολιτική υπόσταση και συμπεριφορά (κυρίως) της νεολαίας. Υπάρχει σύνδεση-παραπομπή με ενεργό σύνδεσμο στην ανάρτησή μου που καθιστά σαφή την αναφορά-παραπομπή στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να γράφει όσο ανόητα και όσα ανόητα ή έξυπνα θέλει και μπορεί κι όσες γενικευμένες ανοησίες, θέλει και μπορεί, επίσης. Δεν πρέπει να υπάρχει, πολύ περισσότερο, καμία αμφιβολία ότι επιτρέπεται ο κάθε πολίτης να δημοσιεύει τις αντιρρήσεις του και την κριτική του στις ανοησίες ή τις εξυπνάδες του κάθε «Μπογδάνου». Είναι επίσης αυτονόητο ότι ο κάθε «Μπογδάνος» μπορεί ελεύθερα να θεωρεί την κριτική που του γίνεται ανόητη ή έξυπνη καθώς και τις αξιολογικές για το άτομό του κρίσεις, που γίνονται από άλλους, έως και βλακώδεις και χωρίς κανένα κύρος ή λογική υπόσταση και τεκμηρίωση.

Δεν υπάρχει τίποτα υβριστικό, ψευδές και συκοφαντικό στο άρθρο μου. Μόνο η στοιχειοθετημένη και τεκμηριωμένη άποψη για τα κοινωνικοπολιτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, και το βίο και την πολιτεία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, από έναν ελεύθερο στο φρόνημα παρρησιαστή πολίτη. Δεν προσκαλώ και δεν παροτρύνω κανέναν σε βίαιες ενέργειες εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και καταδικάζω κάθε μορφή βίας και ειδικά ενάντια σε πρόσωπα που ενδεχομένως δεν συμπαθούμε ή και συχαινόμαστε. Αυτονόητα καταδικάζω και την βία που έχει ασκηθεί κατά καιρούς εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που σημειώνω ότι μου είναι εξόχως αντιπαθής, για να μην πω απεχθής, τόσο όσο να προσβάλει βάναυσα την αισθητική μου και τις ηθικές αξίες μου. Δεν έχω την πρόθεση να ασκήσω βία στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ούτε άμεσα ούτε στο μέλλον, παρά μόνο αν δεχθώ απρόκλητη και άδικη σωματική και βίαιη επίθεση, στα πλαίσια πάντα της δίκαιης αυτοάμυνας και χωρίς την υπέρβαση των ορίων αυτής. Δεν παίρνω πίσω ούτε μια λέξη από τα γραφόμενά μου. Τολμώ να πω μάλιστα ότι σήμερα θα ήμουν πιο σκληρός και οξύς στις διατυπώσεις μου, κρίνοντας από την «εξέλιξη» του βίου και της πολιτείας του συγκεκριμένου προσώπου, μέχρι τις μέρες μας. 

Δυσφήμηση και συκοφαντία είναι να αποκαλέσεις κάποιον καταχραστή, δολοφόνο κ. ά. και να μην προσάψεις σε εύλογο χρόνο τις αποδείξεις και τα τεκμήρια των αδικημάτων, στην δημόσια διαβούλευση ή και στα αρμόδια όργανα της πολιτείας προκειμένου να επιληφθούν τα νόμιμα. Το να εκφράζεις απαξιωτικούς ή «απαξιωτικούς» χαρακτηρισμούς για κάποιον δεν είναι ούτε δυσφήμηση ούτε περιύβριση αλλά κοινωνικοπολιτική κριτική και η υπέρτατη έκφραση της ελευθερίας του λόγου που είναι συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών. Οφείλω να σημειώσω ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να υπερβαίνει ή και να καταστρατηγεί τις διατάξεις του συντάγματος. Είναι επίσης στην διακριτική ευχέρεια και υποχρέωση θα έλεγα των δικαστικών λειτουργών να εξετάζουν διαρκώς την συνταγματικότητα των νόμων ασκώντας το λειτούργημα της τακτικής δικαιοσύνης. Πολύ περισσότερο ο δικαστικός λειτουργός με βάση το πνεύμα των νόμων οφείλει να σταθμίζει την διακινδύνευση και την ιεράρχηση των αγαθών, με τα δημόσια να καταλαμβάνουν υψηλότερη θέση έναντι των ατομικών-ιδιωτικών. Όλοι, απλοί πολίτες και δημόσιοι λειτουργοί, έχουμε ορκιστεί πίστη στο σύνταγμα και ο σεβασμός στο σύνταγμα και τους νόμους είναι υποχρέωση κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την θέση του και το κύρος του στην δημόσια σφαίρα. Φρονώ ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται, ακόμη κι αν είναι άδικος, μέχρι να αλλάξει, προκειμένου η πολιτεία μας να είναι ευνομούμενη και η κοινωνία μας οργανική-λειτουργική. Μόνο μέσω των νόμιμων διαδικασιών αλλάζουν οι νόμοι, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση έχουμε ένα αυταρχικό και ολοκληρωτικό καθεστώς όπου κυριαρχεί το άδικο του ισχυροτέρου και του κάθε αμοραλιστή απατεώνα και εγκληματία. Τη δικαιοσύνη, τους νόμους και την νομιμότητα τους έχουν ανάγκη περισσότερο οι αδύναμοι από τους δυνατούς που σχεδόν πάντα προσπαθούν με δόλιους και νομιμοφανείς τρόπους να ξεφύγουν και να επεκτείνουν την δύναμή τους αδικώντας.

Δεν ανήκω σε κάποια «συμμορία», όπως ενδεχομένως μπορεί να φαντασιώνεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πως τον καταδιώκει, τον κατατρέχει ή και τον απειλεί στην δημόσια σφαίρα (πολιτική ζωή και κοινωνικά δίκτυα). Δεν γνωρίζω επομένως αν υπάρχει τέτοια «συμμορία» ή οργανωμένο σχέδιο κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ή όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας του, ή ακόμα χειρότερα ονειρώξεις ενός υπερβάλλοντος ναρκισσισμού και κάποιου συνδρόμου καταδίωξης σε συνδυασμό με κρίσεις μεγαλείου. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και αναλαμβάνω κάθε ευθύνη των λόγων μου και των πράξεων μου σαν νομοταγής και νομιμόφρων πολίτης, με παρρησία και θάρρος.

Δεν απειλώ τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ούτε έχω κάποιο δόλο ή δόλιο σχέδιο εναντίον του. Εκφράζομαι δημόσια για πρόσωπα, γνώμες και καταστάσεις που έχουν προκύψει και υφίστανται αποκλειστικά στην δημόσια σφαίρα. Δεν αναφέρομαι και δεν κοινοποιώ ποτέ προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία του ιδιωτικού βίου των πολιτών. Δεν αναγνωρίζω απολυταρχικές και φασίζουσες πρακτικές οικογενειακής ευθύνης ούτε καταφεύγω σε δίκες προθέσεων και μελλοντολογικές προφητείες για την πιθανή δράση προσώπων προκειμένου να τους διαβάλλω, να τους συκοφαντήσω, να τους απειλήσω και να τους θίξω με ψέματα. Δεν είμαι εμπαθής με κανέναν, ούτε και με το χειρότερο εχθρό μου που με έχει αποδεδειγμένα βλάψει. Είμαι έτοιμος να παραδεχθώ το λάθος μου σε επίπεδο δημόσιας γνώμης, κατόπιν ειρηνικής αντιπαράθεσης και σοβαρού διαλόγου, με τον οποιοδήποτε θεωρεί ότι τον έχω υποτιμήσει ή και αδικήσει. Οι έπαινοι ή και οι επικρίσεις μου για δημόσια πρόσωπα αλλά και απλούς πολίτες (στην δημόσια σφαίρα) έχουν πάντα πολιτικό και ηθολογικό (όχι ηθικολογικό) χαρακτήρα, ποτέ προσωπικό που να κρύβει οποιαδήποτε εμπάθεια. Είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την εν γένει αξία και αξία των λεγομένων ακόμα και του μεγαλύτερου πολιτικού αντιπάλου μου, ή και εχθρού μου, και κυρίως να την εκφράσω δημόσια χωρίς φόβο και πάθος. Προσπαθώ στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού να είμαι αμερόληπτος και δίκαιος. Επαναλαμβάνω πως είμαι έτοιμος να αποδεχθώ το όποιο λάθος μου σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση ή κάθε άλλη νόμιμη διαδικασία.

Αντιθέτως, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με συμπεριέλαβε, με «τσουβάλιασε» (κατά το κοινώς λεγόμενο), σε μια Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση χωρίς να προσπαθήσει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μου, αξιοποιώντας τις πάρα πολλές δυνατότητες που προανέφερα, για να εκφράσει την εναντίωση του και την όποια διαφωνία του στο δημοσίευμα μου. Επίσης, ούτε σε εξώδικη διαμαρτυρία προέβην σχετικά, όπως με άλλα δημοσιεύματα που αναφέρονται, αλλά προχώρησε κατευθείαν με το να με συμπεριλάβει στην Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση. Είναι παραπάνω από προφανές ότι, τηρώντας την δεοντολογία, θα αναρτούσα την όσο εκτενή αναφορά-σχόλιο ή και άρθρο θα ήθελε ή και θα απαιτούσε, προκειμένου να υπερασπιστεί την ενδεχομένως θιγείσα τιμή του και υπόληψή του. Διαβεβαιώ τον ίδιο αλλά και κάθε αρμόδιο λειτουργό ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο και απαίτηση θα δημοσίευα σε εμφανέστερο και λαμπρότερο χώρο και με όση έκταση θα επιθυμούσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από ότι το σύνηθες που επιβάλει ο νόμος και η δεοντολογία, στο ανάλογο του δημοσιεύματος μου μέσο (ιστότοπος). Δια του λόγου το αληθές δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι διαθέσιμος προς εξέταση και εκπλήρωση ακόμα κάθε δεοντολογικού αιτήματος και σε παρόντα χρόνο και εφεξής και για όσο τουλάχιστον η ανάρτηση παραμένει ενεργής και δημοσιευμένη και η υπόθεση εκκρεμής. Δηλώνω έτσι ξεκάθαρα ότι δεν είχα και δεν έχω δόλιες προθέσεις εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούτε κάποια προσωπική εμπάθεια. 

Κατόπιν όλων αυτών προκύπτει αβίαστα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ειδικά σε ότι αφορά το άτομό μου, δεν εξάντλησε όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας και προσέγγισής μου με εξωδικαστικές διαδικασίες, που ήταν και είναι πάρα πολλές όπως προανέφερα, αλλά προέβην αυτόματα σε μια Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση που μου αποδίδει δόλο, εμπάθεια και προσπάθεια αποφυγής του νόμου και των ενδεχόμενων ευθυνών μου. Είναι φανερό ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν προσπάθησε ποτέ να μάθει την αλήθεια ή να διαπιστώσει αν προσπαθώ να την αποκρύψω ή έχω κάποιο δόλο ή εμπάθεια για το άτομό του. Καταφεύγει εμφανώς σε δίκη προθέσεων και απαγγέλλει κατηγορίες χωρίς ενδελεχή εξέταση. Σχεδόν δικάζει πριν κάθε νόμιμη και λογική διαδικασία. Είναι φανερό σε ‘μένα ότι ο μόνος λόγος που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προέβην σε Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση που με περιλαμβάνει είναι αφενός για να με εμπλέξει με πιθανά παρόμοια αδικήματα άλλων προσώπων, που και σε ‘μενα δίνουν την αρχική εντύπωση ότι είναι βάσιμα και χρήζουν κάποιας εξέτασης, και αφετέρου για να με τρομοκρατήσει και να μου στερήσει εμμέσως πλην σαφώς το δικαίωμα στην ελευθερία του δημόσιου λόγου και των αξιολογικών κρίσεων. 

Εν κατακλείδι, δηλώνω την επιφύλαξη μου για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μου, σε εύλογο χρόνο κι όπως ο νόμος ορίζει, από πιθανή βλάβη ή και προσβολή της τιμής, της υπόληψής μου και της προσωπικότητάς μου που θα προκύψει για το άτομό μου από την Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με βάση τα όσα καταθέτει ή και υποθέτει εγγράφως εναντίον μου, καθώς και με τα στοιχεία που υπάρχουν στην Μηνυτήρια Αναφορά – Έγκληση ή και συσχετίζονται μ΄ αυτή με νόμιμο τρόπο. Εφεξής, κάθε δημόσια αναφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο πρόσωπό μου, άμεση ή έμμεση, προφανώς δεν απαγορεύεται αλλά αυτονόητα είναι στην διακριτική μου ευχέρεια να συσχετιστεί με την υπόθεση και τις ενδεχόμενες νομικές αξιώσεις μου. Μέχρι το πέρας της διαδικασίας, που, αναφορικά με την περίπτωση μου, εύχομαι να μην φτάσει στο ακροατήριο αλλά να απαλλαγώ με βούλευμα. Σε κάθε περίπτωση θα αντιμετωπίσω τις αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών με σεβασμό και το θάρρος του αθώου που θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποδείξει την αθωότητά του και να συμβάλει στην διαλεύκανση της υπόθεσης και την ανάδυση της αλήθειας. Αυτονόητα είμαι στη διάθεση του νόμου και των δικαστικών λειτουργών για κάθε διευκρίνιση και συμβολή μου στην περάτωση της νομικής διαδικασίας.

> art-io.eu


* Δεν υπαινίσσομαι κάποια άσκηση βίας εναντίον του Μπογδανούλη. Μου το απαγορεύει η αριστοκρατική καταγωγή μου και το αστικό ήθος μου και έθος μου. Προφανώς εννοώ ότι θα τον πάω πίπα-κώλο-εμπλοκή μ΄ όλους τους νόμιμους τρόπους.

** Το Domain Name agathodemon.eu το εγκατέλειψα – όπως και το agathodaimon.eu – και πλέον το όνομα του προσωπικού μου ιστολογίου είναι e-demon.eu. Κάποια στιγμή θα εξηγήσω αναλυτικά τι έχει γίνει με τα sites και blogs, τόσο τα προσωπικά μου όσο και αυτά που διαχειρίζομαι, κατόπιν του πολέμου που υφίσταμαι, χρόνια τώρα, από τους φασίστες (αριστερούς ή δεξιούς, αδιάφορο) και την κάθε κομπλεξική ύπαρξη.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!