Νεοπαγανιστικός Ταλιμπανισμός

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι, μετά το τέλος του βίου και της πολιτείας του Πατριάρχη του Εθνισμού Βλάση Ρασσιά (Σελίδα Αφιερωμένη στον συγγραφέα και δάσκαλο Βλάση Ρασσιά), η θρησκευτική του σέχτα θα καταντούσε ένας εσμός «ορθολογιστών» νεοπαγανιστών νεοταλιμπάν. Τα σημάδια ήταν εμφανή και όσο ο νεοσυντηρητικός Μπαμπάς τους ήταν εν ζωή, ενόσω έχανε συνεχώς την μπάλα και οι ηλίθιοι και αγράμματοι αυλοκόλακες είχαν πάρει κεφάλι και όριζαν τις θέσεις και τις υπόρρητες πολιτικάντικες ανοησίες. Μέρα με τη μέρα η θρησκευτική σέχτα του – (Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών) – www.ysee.gr – γίνονταν ο «χρήσιμος ηλίθιος» μιας ακαθόριστης φωταδιστικής εκστρατείας που εξυπηρετούσε πότε πότε έναν #αριστερίστικο, #φιλελέφτ ή και #φιλελέρικο λόγο, και άλλοτε, πιο συχνά, μιλούσε τη γλώσσα του πιο σκοτεινού εθνικισμού-λαϊκισμού-φασισμού. Δηλ. «τρικυμία εν κρανίω»…

Τα ερωτήματα είναι απλά:

ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Τι ακριβώς εννοούν οι ηλίθιοι ζηλωτές που καπηλεύονται τον Ελληνικό Εθνισμό;

Με ποια πρακτικά μέτρα θα επιβάλουν βιαίως τον ορθολογισμό για να μην υπάρξουν νεκροί λόγω ηλιθιότητας;

Ποια σχολή της Ελληνικής (Ηθικής) Φιλοσοφίας προτείνει βίαιη σωτηρία ή και απελευθέρωση των ανθρώπων με την βία;

Που συναντάμε στο Ελληνικό Κοσμοείδωλο την ανοησία του «ορθού λόγου», που είναι ένα άθλιο νεωτερικό ιδεολόγημα των βαρβάρων της Εσπερίας;

Ποια η διαφορά σας από τους φανατικούς χριστιανοταλιμπάν και τους ισλαμοφασίστες;

Τι σας κάνει να πιστεύετε, (παρα)μορφωμένοι ηλίθιοι προτεστάντες και δυτικόδουλα ανθρωπάκια, ότι είστε περισσότερο Έλληνες ή και περισσότερο άνθρωποι, βαθιά ανθρώπινοι, από τον καθένα, ενώ είστε πιο ηλίθιοι και πιο κομπλεξικοί φανατικοί από τον πιο θρησκόληπτο άνθρωπο την πιο τελειωμένη θεούσα;

ΥΣ

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε φόνους και γενοκτονίες για την επικράτηση της φωταδιστικής «κοσμικής» αλήθειας σας. Αυτό ξεκίνησε από ένα τέρας, εχθρό του Ελληνισμού και του Ανθρώπου, τον Κεμάλ Ατατούρκ (Mustafa Kemal Atatürk) και μεταλαμπαδεύτηκε στον γερμανικό ναζισμό και σε ψυχοπαθή εξουσιαστικά καθάρματα όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν κ.ά.
Δεν μασάμε. Άμα σταματήσετε να ηθικολογείτε και να μπουρδολογείτε και δείξετε όπλα τα κεφάλια σας θα πέσουν. Είστε πλέον «άχρηστοι ηλίθιοι». Τέτοιου είδους μαγαζάκια θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο… Η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει ηλίθιους ζηλωτές… και η ανθρωπότητα επίσης..
Αυτό το λένε «νόμιμη άμυνα»!
#Laïcité, θρησκόληπτες και «ορθολογίστριες» κουφάλες, έρχονται κρεμάλες!
Πρώτη Δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2020
Δείτε ακόμη!
Σπονδή στο Θέαμα > e-demon > art-io 
ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Έχουμε φτάσει στο σημείο να απαιτείται η βίαιη εφαρμογή του ορθολογισμού για να μην υπάρξουν νεκροί λόγω ηλιθιότητας.
Οι πέντε απαράβατοι νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας
Σύμφωνα με μια έρευνα του Ιταλού καθηγητή Κάρλο Μ. Τσιπόλα που δημοσιεύθηκε το 1976.
Κάντε τις αναγωγές με το εδώ και το σήμερα και θα βρείτε τους παπάδες πίσω από κάθε «Νόμο τη ανθρώπινης ηλιθιότητας»
Νόμος
1. Πάντα υποτιμούμε τον πραγματικό αριθμό των ηλίθιων γύρω μας. (η πολιτεία πάντα υποτιμούσε τη δύναμη της ορθόδοξης δεισιδαιμονίας πάνω στα πλήθη)
Νόμος
2. Η πιθανότητα να είναι κάποιος ηλίθιος δεν έχει να κάνει με κανένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του. (Μπορεί κάποιος να είναι λοιμωξιολόγος λχ η Γιαμαρέλου και ταυτόχρονα να υποστηρίζει ανοησίες)
Νόμος
3. Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που προκαλεί απώλειες σε άλλους ανθρώπους, παρόλο που εκείνος δεν αποκομίζει τίποτα ή μπορεί και ο ίδιος να έχει απώλειες. (Μόνο νεκρούς πιστούς θα αποκομίσει η εκκλησία από το μόλυσμα της μεταλαβιάς)
Νόμος
4. Οι όχι ηλίθιοι άνθρωποι υποτιμούν πάντα την δύναμη των ηλίθιων. (Οι ορθολογιστές δεν πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν τόσο ηλίθιοι, όσο οι παπάδες, ώστε να εννοούν τις θρησκευτικές ακαταληψίες σαν αλήθεια)
Νόμος
5. Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. (Αν αφεθεί η ορθόδοξη παραφροσύνη να υποκαταστήσει την ιατρική θα υπάρξουν πολλαπλάσιοι νεκροί).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!