πουτάνα όλα

Ο ερωτικός βίος δεν είναι ο διαρκώς γαμήσια, χύσια, χασίσια… και ούτε επιστροφές στη φύση ή στο παιδί που αναδύει το χιπστέρι ανελλιπώς σαν πρόφαση «επαναστατικής γυμναστικής». Δεν υπάρχει καμία «ερωτική επανάσταση» ούτε προχώ και ουάου σεξουαλικές ταυτότητες. Η αμεριμνησία των μικροαστών καταλήγει σχεδόν πάντα σε πλήξη και σε αθεράπευτη κοινωνική πληγή.

Όλα είναι κατασκευές, κοινωνικές κατασκευές, λένε οι επαγγελματίες του τίποτα, στοχαστές [στ΄ αλήθεια (παρα)μορφωμένοι ηλίθιοι] και πολιτικάντηδες (επαγγελματίες πολιτικοί) που έχουν πεθάνει αλλά δεν υπάρχει κανένας φίλος γύρω τους για να τους το πει…

Αυτό το χυδαίο μπουλκουμέ χιπστεράδων και κλαρινογαμπρών πρέπει να τελειώνει.

Θα το φωνάζω και θα το λέω: όλα είναι κάβλα * ή η έλλειψή της…

Η ατελεύτητη ηδονή (endless sexual excitement) του να είσαι η κάβλα που οι ντεκαυλέ μικροαστοί δεν μπορούν να προφέρουν μα ούτε και να κοιτάξουν στα μάτια. Δεν το επιδιώκεις. Απλώς συμβαίνει γιατί είσαι εσύ… και βεβαίως μπορείς…

Είναι παραπάνω από προφανές ότι είμαστε όμορφοι, ευφυείς και μετριόφρονες!

Καλώς ήλθατε στο μπουρδελάκι μας! Φιλοδοξούμε να γίνουμε μεγάλο μπουρδέλο, πολύ μεγάλο, μεγαλύτερο από την νέα-Ελλάδα.

Θα την περάσουμε φίνα. Αρκεί να πληρώνει ο πελάτης καλά, όσο πρέπει και στην ώρα του.

Μην είστε τσιγκούνηδες και τσίπιδες. Στον ιστότοπό μας υπάρχει «το κουμπί της» για να κάνετε δωρεά (donation). Δεν είμαστε οπαδοί του likeισμού. Φράγκα θέλουμε, πολλά φράγκα. Από αυτά που δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά στους άλλους, στους ηλίθιους. Όσο και αν με γαργαλάει η επικούρεια αταραξία μου ο Αριστοτέλης μέσα μου φωνάζει: Πάρτους όλο το χαρτί!

Μην ξεγελαστείτε επίσης.

Τα γαμήσια ακόμη δεν άρχισαν.

Είμαστε στα προκαταρκτικά!

Το πουτάνα όλα με απογειώνει.

Όσο νυχτώνει τ΄ αγγούρι μεγαλώνει!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν.

ΥΣ. Αναφορά στο λατρεμένο film: Sex and Lucía (Spanish: Lucía y el sexo). 20 χρόνια πίσω, γιατί ο άντρας (πρέπει να) έχει παρελθόν. Τότε που ακόμα δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.


* Προτιμώ το “χυδαίο” κάβλα από το très comme il faut: καύλα. Άλλωστε δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις αλλά μόνο χυδαίοι άνθρωποι.

πουτάνα όλα

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!