Κάθε μέρα γιορτή!

Ένα δημιουργικό μανιφέστο για την ημέρα της γυναίκας, για όλες τις ημέρες του ανθρώπου.

Συντρόφισσες, συναγωνίστριες, φίλες, ερωμένες, μανάδες και μαινάδες!

Η 8η Μαρτίου είναι μέρα γιορτής και χαράς. Δοξαστικής των αγώνων σας, αλλά και των αγώνων μας, αγωνίστριες και αγωνιστές, πέρα από αυτή την μέρα, κάθε μέρα, για πολιτική ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη, που την διασφαλίζει η δημοκρατία σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Σας χαιρετίζουμε και χαιρόμαστε μαζί σας, εμείς, σύντροφοι και συναγωνιστές στον κοινό αγώνα για την δημοκρατία και τον σοσιαλισμό. Για μια κοινωνία που δεν θα υπάρχουν άτομα δεύτερης κατηγορίας ή κατώτερων τάξεων και διακρίσεις λόγω οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης (ιδιαιτερότητας) *. Για μια κοινωνία των πολιτών και όχι των ιδιωτών (idiots).

Δεν μας αρκεί η θεσμική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία» από τον κατσαπλιάδικο γκαπιταλισμό του πορδή-πουργού #Κούλης και των λαμόγιων της (επαγγελματικής) πολιτικής. Τα θέλουμε όλα, σε μια συνθήκη πολιτικού αυτοκαθορισμού. Για να ορίζουμε τις τύχες μας, στο παρόν και το μέλλον.

Συντρόφισσες, συναγωνίστριες και φίλες,

μη μασάτε με την wook culture και την ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα που προωθεί ο φιλελερισμός και τα προσωπικά βίτσια του κάθε αναρχοκαπιτάλα, όπως π.χ. της κομπλεξικής ναζι-άρας λούγρας ** @Stefanos Kasselakis.

Ο συγκεκριμένος πολιτικάντης πουλάει μιζέρια και θυματοποίηση. Ηγείται του #ζαίου φασιστερού μορφώματος που παριστάνει την αριστερά για να διασπά το δημοκρατικό-σοσιαλιστικό κίνημα και να μολύνει, με το φιλελέρικο δηλητήριο, την αριστερά! Το χειρότερο είναι βεβαίως ότι η κομπλεξική αναρχοκαπιτάλα ηλίθια λούγκρα είναι ένας ευγονιστής-ναζιστής που θέλει κατά παραγγελία, μαζί με τον φασίστα γκόμενό του, δυο αγοράκια σαν τα μούτρα του. Γι΄ αυτά τα καθάρματα, της πατριαρχίας του γκέουλα, οι γυναίκες είστε ενοικιαζόμενη, ή και αγορασμένη, μήτρα. Σας θέλουν δούλες και θύματα για να στήνουν πολιτικές καριέρες πουλώντας μικροαστική «ανθρωπιστική ευαισθησία» και «ελευθεριακή» ρητορική.

Συντρόφισσες, συναγωνίστριες και φίλες,

μη μασάτε ούτε με την συντηρητική, υπερ-συντηρητική και φασιστική ρητορική. Κάθε λέξη και κάθε νόημα (μη-νόημα) αυτών των θρησκευτικών σεχτών (secta) και των προβάτων που τις ακολουθούν είναι ετεροκαθορισμένη από τους προαναφερόμενους ηλίθιους απατεώνες της φασιστεράς και της «προόδου».

Ζούμε σ΄ ένα καθεστώς αλληλοετεροκαθορισμού ηλιθίων όπου οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της αριστερίστικης και #ζαίας φασιστεράς του προτεκτοράτου μας είναι στην πρωτοπορία, του ιδεοληπτικού αγώνα της Εσπερίας, για μια πλήρως διασπασμένη κοινωνία (μη-κοινωνία) του αποξενωμένου ανθρώπου, τόσο από την φύση (του) όσο και από κάθε ανθρωπινότητα.

Ο αγώνας για δημοκρατία, ενάντια στην πατριαρχία, την ολιγαρχία και τον φασισμό (αριστερό ή δεξιό, αδιάφορο), είναι πολυμέτωπος και διεξάγεται τόσο με την πολεμική μέσα στους θεσμούς όσο και στις πλατείες, στους δρόμος και τα οδοφράγματα.

Ζούμε σε χρόνο Ιστορικό!

Αυτός ο νέος ολοκληρωτισμός υποβάλλει, για να μην πω επιβάλει, την ανάγκη ενός μεθοδικού και σκληρού (ανένδοτου) πολιτικού αγώνα με σοβαρή στρατηγική.

Χρόνια Πολλά, Αγωνιστικά, Δημιουργικά & Ερωτικά!

Όσοι ζωντανοί…

Αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν!

> erotiCulture


* Κάθε άνθρωπος είναι ένα σύμπαν μοναδικό. Οπότε αυτονόητα αυτό ισχύει και για την σεξουαλικότητά του. Η σεξουαλικότητα του ανθρώπου που εδράζεται ασφαλώς στα βιολογικά-ζωικά χαρακτηριστικά του αλλά αποκτά νόημα και έκφραση μέσω του (ατομικού-προσωπικού) νομιναλισμού κι όχι αυτού που επιβάλουν οι συνδικαλιστές, η ψευδοεπιστήμη και οι πολιτικοί-κοινωνικοί απατεώνες που περιορίζουν την ανθρωπότητα και την ανθρωπινότητα σε διαχωρισμούς με αρκτικόλεξα (κουτάκια) όπως η ΛΟΑΤΚΙ+ «κοινότητα» του κώλου.

** λούγκρα (αργκό): στα καλιαρντά σημαίνει πολύ κακιά.

Προφανώς δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι λούγκρες αλλά όλες οι λούγκρες είναι ομοφυλόφιλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!