γουρούνια και μαργαριτάρια

Η ψωραλέα αριστερίστικη και προχώ «ελίτ», αυτή η μεταμοδέρνα πρωτοπορία του κώλου, οι απόγονοι του στόλου, όλοι οι υπεράνω πάσης υποψίας, ο εσμός της κουλτούρας και της φαγούρας, έχει αναρωτηθεί μήπως είναι αυτή το προσφερόμενο θέαμα για την πλέμπα κι όχι το #SurvivorGR . . .

Ο μορφωμένος ηλίθιος είναι πιο ηλίθιος από τον αμόρφωτο…

Σας έχει πιάσει κορόιδο η πλέμπα μαλάκες και μαλακισμένες, πουλάτε τζάμπα θέαμα και «καθοδήγηση». Υπάρχουν βεβαίως και ελάχιστοι πονηροί σ΄ αυτή την φυλή των καλλιεργημένων ηλιθίων που δεν είναι άλλοι από τα έμμισθα trollς του απατεώνα προδότη Τζίφρα. Ο πονηρός (που πληρώνεται) και ο πονηρίδης (που προσδοκά να πληρωθεί κάποτε) είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ο ηλιθιoδέστερος των ηλίθιων, αυταπατάται πολλαπλά και βυθίζεται στο βούρκο της εξαχρείωσης με το γράμμα του νόμου και τις πλάτες της εκάστοτε εξουσίας.. Της εξαχρείωσης θα ακολουθήσει η αναπόδραστη εξαθλίωση. Ο ΣΥΡΙΖΑίος θα αποκαλυφθεί, ως (αυτό που ήταν πάντα) συριζαυγίτης, ενώ αργά ή γρήγορα θα καταλήξει «κανονικό» χρυσαύγουλο – ναζιστάκι, μακράν χειρότερος από τον «αυτοδημιούργητο» και πρωτογέννητο φασίστα.

Το μόνο σίγουρο, ίσως πιο σίγουρο κι απ΄ το θάνατο,  συσχετιζόμενο με το μέτρο της βλακείας των μορφωμένων ηλίθιων, είναι ότι τους φτύνουν όλοι, τους κατουράει το σύμπαν, αλλά αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

Όταν βρίσκεις πολύ γρήγορα τον βλάκα της «παρέας» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις κάνει λάθος..

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…

Δεν μπορείς να οριστείς μόνο αυτοτελώς, μία κάποια ποσότητα και την όποια δυναμική ετεροπροσδιορισμού ακόμα και ο πιο ευφυής την έχει ανάγκη. Ο ετεροπροσδιορισμός απέχει παρασάγγες από τον ετεροκαθορισμό. Ακόμα κι αν κάποιος αδύναμος και ανασφαλής χαρακτήρας βουλιάζει στον ετεροπροσδιορισμό μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον «σώσει» ένα θαύμα, ένα συνταρακτικό και καθοριστικό γεγονός. Ο περίπου ηλίθιος ή περίπου έξυπνος έχει πάντα (στατιστικά) ελπίδα επιβίωσης. Ο ετεροκαθοριζόμενος, αντιθέτως, θα το πάει μέχρι τέλους, είναι αποφασισμένος ηλίθιος και αποφασιστικός. Θα καταστρέψει κι όλη την ανθρωπότητα αν μπορεί και του δοθεί η ευκαιρία, γιατί αυτός ξέρει, γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι πλέμπα.

Εμάς τους έξυπνους όμορφους και προπάντων μετριόφρονες μας πιάνουν συχνά κότσο οι ηλίθιοι. Στην κατανομή προτεραιότητα έχουν οι μισό-ηλίθιοι έναντι των αποφασισμένων (μορφωμένων) ηλίθιων.

H απόσταση που μας χωρίζει από τους κάθε λογής ηλίθιους προσμετράτε από την αναγνώριση των λαθών αλλά κυρίως μας χωρίζει η άβυσσος της μη τέλεσης αυτών.. Ο ευφυής είναι παντελώς αδύναμος σε ένα κόσμο ηλιθίων και μνησίκακων διότι δεν αρκεί να γνωρίζεις, υπάρχει συνεχώς η ανάγκη να μοιραστείς τη γνώση και τις ικανότητες και η ακόμα πιο αδήριτη υποχρέωση της συνεργασίας και της αξιοποίησης της υλικής-πνευματικής και παραγωγικής δύναμης των πολλών (των περισσότερων).

Ο ευφυής είναι υποχρεωτικά δημοκρατικός, όχι από ηθική επιταγή αλλά λόγω της λογικής-οργανικής θέασης του κόσμου.

Ο ελιτισμός είναι η πρόφαση των ηλιθίων.

Οι αναρχικοί (του Ραγιαδιστάν), ας πούμε για παράδειγμα, πέρασαν από τον ελιτισμό στην ηλιθιότητα με λογικό άλμα.

Πιστεύω στον άνθρωπο αλλά όχι πάντα, όχι τυφλά.

Οὒτοι συνέχθειν, ἀλλά συμφιλεῖν ἔφυν.

Θα επανέλθω, την υγεία μου να ΄χω, με απόδοση και ανάλυση του έρωτα και της φιλότητας (φιλότης).

ΥΣ. Ανήκω στην πλέμπα, είμαι ένας κόκκος άμμου στο μαζικό θέαμα, ένα σχεδόν τίποτα. Αλλά, όσο αναπνέω, θα γαμώ την μάνα, τον πατέρα κι όλο το σόι και τη φυλή του κάθε κουλτουριάρη αριστεριστή, αναρχικού, φιλελέρα, φιλελέφτ κ.ά. (δια)μορφωμένων καθαρμάτων, που πρήζουν τ΄αρχίδια όλων ημών των λαϊκών, ανεξαιρέτως.

Θέλω τη ζωή που μου κλέψατε πίσω και θα την πάρω επαυξημένη, μουνόπανα.

> art-io.eu

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!