Με το μέλλον των παιδιών μας…

Με το μέλλον των παιδιών μας… “τον παίζουμε”

Τι «μας λέει» το διαφημιστικό spot της ΝΔούλας:

Όταν θα έχει βγει η Ελλάδα από το €:

Τα παιδιά μας:

  • Θα είναι ντυμένα στην τρίχα και καλοζωισμένα.
  • Θα είναι πανέμορφα.
  • Θα είναι πειθαρχημένα και ευγενικά.
  • Θα φοιτούν σε καταπληκτικά σχολεία, με πανέμορφες αίθουσες διδασκαλίας λουσμένες στο φως, και οι δάσκαλοι θα είναι ευαίσθητοι, ευγενικοί και γοητευτικοί.
  • Θα έχουν απορίες και υπαρξιακές ανησυχίες όπως: «Γιατί οι άλλοι κι όχι και εμείς…»

Το εντυπωσιακό είναι βεβαίως ότι οι φωστήρες «της Συγγρού», θα θεωρούν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στο επικοινωνιακό και δημιουργικό τμήμα, ενώ και οι επικεφαλής των ομάδων αυτών και των τμημάτων προβολής, πρέπει να είναι ταλέντα και ευφυΐες παγκόσμιου βεληνεκούς. Είναι επίσης βέβαιο, ότι, οι εν λόγω καθώς και όλα αυτά τα ταλαντούχα στελέχη, πρέπει να πληρώνονται αδρά, αφού και από τις πλουσιοπάροχες παραγωγές της ΝΔούλας αυτό καθίσταται εμφανές.  Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την ΝΔούλα, ότι είναι φτωχομπινέδες.

Ηλίθιοι και κρετίνοι είναι, φτωχομπινέδες όχι…

Αν ήθελα να μιλήσω λίγο πιο σοβαρά, θα αναφερόμουν στην προστασία της παιδικότητας, που προσβάλλετε βάναυσα σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, χρόνια τώρα, με την εικόνα παιδιών στις αγκαλιές πολιτικών στα μπαλκόνια, στα προεκλογικά διαφημιστικά spot και στις προεκλογικές αφίσες. Όμως αυτά στο Ραγιαδιστάν «είναι ψιλά γράμματα», αφού οι «ανεξάρτητοι φορείς» χρόνια τώρα «αγρόν αγοράζουν» και οι «ευαίσθητοι» πολίτες έχουν πάντα άλλες προτεραιότητες.

Παραμένω λοιπόν στον ρόλο του διασκεδαστή, που είναι και πιο ασφαλής, ειδικότερα στις εποχές που διανύουμε. Άσε που έτσι, μπορεί να “μου κάτσει” κανένα τυχερό και να “κλέψω” την θέση κανενός από τα ξεφτέρια των επιτελείων.

Μην το ξεχνάτε: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»


ΥΣ. Ως άνθρωπος της επικοινωνίας ξέρω καλά ότι «το μουνί πουλάει…». Έτσι στην κεντρική φώτο έβαλα μια καλλιτεχνική εκδοχή του γυμνού, με μινιμαλιστική προσέγγιση και προσοχή στα “επίμαχα….”, προκειμένου, να αποδώσω τον συμβολισμό μια παράταξης, που σκύβει πάντα με τέχνη και ευλυγισία, είναι διακριτική και ανοιχτή στο λαό. «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»

> blogspot

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!