Πότε παραιτείται ο ηλίθιος;

Ο άχρηστος ηλίθιος παραιτείται όταν είναι πλέον αργά. Ο «χρήσιμος ηλίθιος» παραιτείται όταν είναι αυτό απαραίτητο και επιβεβλημένο από τη συμμορία που υπηρετεί. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε (ξέρετε) αν ο Ρούντι Ρινάλντι είναι άχρηστος ή χρήσιμος ηλίθιος. Η αφεντομουτσουνάρα μου ξέρει πολύ καλά τι βιολί βαράνε όλοι αυτοί οι απατεώνες.

Αυτό που είναι πλέον ξεκάθαρο, σε παρόντα χρόνο, μετά και από την δήλωση παραίτησής του από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το ιδρυτικό μέλος της ΚΟΕ (Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας) είναι ένα άθλιο υποκείμενο και φραξιονιστής πρώτος. Η συνιστώσα του τσοπάνη έβαλε βουλευτές της με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην βουλή. Πρόκειται για τους Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλη Κυριακάκη (Φθιώτιδα) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα). ΚΟΕ και ΔΕΑ, όπως μου έχει πει ένα ρουφιανοπούλι διαθέτουν 8 βουλευτές. Το μαντρί της «αριστερής φτερούγας» του απατεώνα μεγαλοτσοπάνη Λαφαζάνη διαθέτει 28 Βουλευτές.

Το παχύδερμο και εξέχων πλέον πολιτικός απατεώνας δεν φεύγει από το κόμμα, δεν διασπά το μικρό μαντρί του (συνιστώσα) από το μεγάλο μαντρί (ΣΥΡΙΖΑ) και δεν ζητά καν από τους τρεις βουλευτές που ελέγχει να παραιτηθούν έστω, αν όχι να ανεξαρτητοποιηθούν. Δεν συνεργάζεται με άλλα «αριστερά» μαντριά προκειμένου να παράξουν πολιτική και επομένως γεγονότα.. Μένει στο κωλοχανείο, μαζί με όλη την αχρεία κουστωδία του, προκειμένου να περάσει το χειρότερο μνημόνιο από καταβολής μνημονίων. Καλύτερους υπηρέτες, σε «αριστερό άλλοθι», δεν θα μπορούσε να βρει το δωσιλογικό κατεστημένο στην παγκόσμια και την εγχώρια αγορά. Όλοι αυτοί οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ είναι αθλιότεροι του άθλιου αρχηγού τους, του απατεώνα δωσίλογου Αλέξη Τσίπρα.

Το κομματόσκυλο παραιτείται από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, λες και αυτό είναι κάτι που εμάς όλους έπρεπε να μας απασχολεί, υπηρετώντας έτσι με τον πιο αήθη τρόπο τον «κυρίαρχο μηχανισμό» που υποτίθεται ότι καταγγέλλει.

Ως Κασσάνδρα μας προμηνύει τα «κακά» μελλούμενα και δεν νιώθει την παραμικρή ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από το λαό για το ότι στήριξε και στηρίζει τον προδοτικό, για την αριστερά, το λαό και το έθνος, ΣΥΡΙΖΑ.

Σπατάλησα αρκετή ενέργεια για ένα τέτοιο άθλιο υποκείμενο, είναι η αλήθεια.. Γι΄ αυτό θα ενσωματώσω video του αγράμματου και ηλίθιου ινστρούχτορα -για να τον απολαύσουν οι κοπαδίτες- και εικόνα (screen capture) από την επικεφαλίδα (header) του προσωπικού του ιστότοπου που παραμένει αδιόρθωτος σε σχέση με τις νέες συνθήκες, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που ολοκλήρωνα την δημοσίευση..

Άνθρωποι που δεν μπορούν να διοικήσουν και να οργανώσουν ούτε το μαγαζάκι-περίπτερο τους θα κάνουν «επανάσταση»..  😛   Έχουν πλάκα τρελή τα groupuscules… μια νότα χαράς και κεφιού στην καταστροφή της Πομπηίας.

Δήλωση παραίτησης του Ρούντι Ρινάλντι από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Η χώρα μπήκε στην τροχιά της χρεοκοπίας και η κοινωνία θα ζήσει αβάστακτες καταστάσεις με το 3ο Μνημόνιο που πιθανά δεν θα αποτρέψει το Grexit.

Οι ισχυρισμοί περί αναγκαίου και επώδυνου συμβιβασμού δεν ισχύουν. Πρόκειται για ιδεολογική, πολιτική, στρατηγική χρεοκοπία της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή είχε προδιαγραφεί για λογαριασμό του από την κυρίαρχη ομάδα, από το 2012 και μετά, με σταθμό τις εξαγγελίες της «Θεσσαλονίκης» και κατάληξη την 6μηνη κυβερνητική διαδρομή.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο κομματικός οργανισμός είχε υποκατασταθεί πλήρως από τον κυρίαρχο μηχανισμό και τις γραφειοκρατικές πρακτικές του, μηχανισμό ο οποίος μάλιστα το τελευταίο 6μηνο έχει επιπλέον κρατικοποιηθεί.

Στα πλαίσια αυτά η Πολιτική Γραμματεία –με αυτονόητες τις ευθύνες της- έχει μετατραπεί σε αδρανοποιημένο και ακολουθητικό συνεργό της συντελούμενης κεντροαριστερής και τώρα μνημονιακής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τούτων δοθέντων και μετά την μνημονιακή συμφωνία και την ψήφιση προαπαιτούμενων και δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί, ανοίγει μια περίοδος ριζικού επαναπροσδιορισμού του λαϊκού κινήματος, αλλά και της ουσίας της πολιτικής διαδικασίας σαν τέτοιας, το περιεχόμενο των οποίων μέλλει να αναζητηθεί.

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ προδιαγράφει την πορεία του έξω από τα αιτούμενα αυτού του επαναπροσδιορισμού, μεταλλασσόμενος σε οργανικό υποστύλωμα της μνημονιακής διαδικασίας έστω κι αν λεκτικά την αρνείται.

Στα πλαίσια αυτά παραιτούμαι από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η ζωή όμως συνεχίζεται, με ό,τι έχει και ό,τι της λείπει…

21/7/2015

> art-io

 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!