Ποιους φοβάται η Χρυσή Αυγή

Αποκαλυπτικός και σαφής υπήρξε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Τουμάση, σχετικά με τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, που λίγο έως πολύ ήταν η δεύτερη ερώτηση «πάσα», μετά την πρώτη.. Η απάντηση αυτή έχει διαστάσεις πολιτικές που ξεπερνούν το συγκεκριμένο  θέμα-ερώτημα.

Time Code (αρχή – ερώτηση) 29:22

Μάκης Τουμάσης, 2η Ερώτηση

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που η θρησκευτική της πίστη, και ανεξάρτητα από τους Εκπροσώπους της Εκκλησίας, ο ελληνικός λαός έχει μακρά και βαθιά σχέση με την επίσημη θρησκεία του κράτους, είστε υπέρ ή κατά του διαχωρισμού της Εκκλησίας από το Κράτος;

Η απάντηση του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Νίκος Μιχαλολιάκος

Η Χρυσή Αυγή το έχει διακηρύξει αυτό επίσημα, εγγράφως, στο πρόγραμμά της, είμαστε κατά του διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. Χαρακτηριστικά είχα αναφέρει στο Δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, όταν ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος, ότι αυτό το κράτος ιδρύθηκε με την επανάσταση του 1821 εις το όνομα της Αγίας Τριάδος και δεν μπορεί να μεταβληθεί σε État laïque, σύμφωνα με τα δόγματα της Γαλλικής Επαναστάσεως.. και για γίνει αυτό χρειάζεται ένας Ροβεσπιέρος και μια καρμανιόλα, και κανείς δεν είναι Ροβεσπιέρος και καμιά καρμανιόλα δεν υπάρχει. Λοιπόν, δεν μπορούν να διαλύσουν το Ελληνικό Εθνικό Κράτος και μια διάλυση του Ελληνικού Εθνικού Κράτους θα ήταν ο διαχωρισμός Κράτους και Εκκλησίας.

Time Code (τέλος απάντησης) 30:38

Η εγχώρια αριστερά, από την κέντρο-αριστερά μέχρι την άκρα-αριστερά, έχει εγκαταλείψει, το πεδίο του Ελληνικού Κοσμοειδώλου και ιδίως την δημοκρατική (ελληνική) αφήγηση-παράδοση και την θύραθεν παιδεία, εδώ και πολλά χρόνια, στα γαμψά νύχια της άκρας δεξιάς και του φασισμού. Η ελληνικότητα είναι πλέον «διάολος στο λιβάνι» του αντισυνταγματικού τόξου, για να ιδιοποιηθώ ένα όρο («αντισυνταγματικό τόξο») που χρησιμοποιεί κατά κόρον η Χρυσή Αυγή.

Όπως έχω τονίσει επανειλημμένως, από το 2012 και μετά με εμφατικό και με εξόχως έντονο τρόπο στο δημόσιο βήμα, τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και τα συν αυτώ «αριστερά» και αριστερίστικα γκρουπούσκουλα, δηλ. όλη η κουστωδία των έμμισθων ή άμισθων «αριστερών» και αναρχικών trollς στα Social Media και ο εσμός των «αριστερών» και «προοδευτικών» δημοσιοκάφρων και δημοσιολόγων στα Mass Media, έπαιξαν με τον «Δράκο» της Χρυσής Αυγής όσο δεν πάει άλλο..

Όλο αυτό το «αριστερό», αριστερίστικο και αναρχικό κατιναριό του τζάμπα «αντί»-φασισμού που κανιβαλίζει κάθε φωνή λαϊκού δημοκράτη και πατριώτη θα καλοπεράσει από Δευτέρα.

Ότι ζήσατε μέχρι τώρα τσογλάνια, ήταν τα χάδια και τα προκαταρκτικά. Από Δευτέρα, που θα έχουμε πρωθυπουργό, ή τον ταβερνιάρη παλαιό-δωσίλογο Βαγγέλα ή το τεκνό νέο-δωσίλογο Αλέξη, αρχίζει το πήδημα.

Είμαι πολύ ερωτικό πουρό-τεκνό και αθεράπευτος sexιστής, τόσο όσο πρέπει (..ίσως και περισσότερο..) για να κλάνετε μέντες, όλα τα «αριστερά», φιλελέρικα * και δεξιά καθίκια της πολιτικής ορθότητας.

Την υγεία μου να έχω, υγεία εύχομαι στους φίλους μου και στους συντρόφους μου. Η ζωή είναι ωραία κι όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα.

Τον «αριστερό», αριστεριστή και φιλελέρα * φασίστα βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος γλέντησέ τον..


* φιλελεύθερα, φιλελεύθερος

 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!