Διακοπές ΣΥΡΙΖΑ

Το (μαγικό) 7 είναι καλή απόδοση ζαία κνώδαλα. Βάζεις τα 500 €πουλα που θα πάρει σαν (έκτακτη) «13η σύνταξη» η γιαγιά ή ο παππούς που τον παίρνει που και που και πας ταμείο:3500 €πουλα αχνιστά στις 27.

Ευρωεκλογές 2019 – www.stoiximan.gr

Επειδή είστε πονόψυχα λαμόγια, αφήνεις 1000 € στα γερόντια και με τα 2500 € πας διακοπές στη Μύκονο με Bella Ciao, τρέλα και πριονοκορδέλα. Εντάξει, δεν μπορούν όλοι να κάνουν τις διακοπές του μεγάλου τιμονιέρη, μπορεί όμως ο αριστερός να μπει στο μάτι του δεξιού και του φιλελέρα, να βγάλει γούστα και να λιγδώσει τ΄ άντερό του.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στις ευρωεκλογές θα κάνεις ένα άνετο και φραγκάτο καλοκαίρι. Δεν θα χρειαστεί να βοηθήσεις ούτε καν στην «εθελοντική» προεκλογική εκστρατεία μα ούτε και στο «επαγγελματικό» trollάρισμα, αφού θα πάει τρένο μέχρι τις εθνικές..

Η γραμμή είναι: Πάντα με τα λεφτά και τα κότερα των άλλων κάνουμε δουλειές.

Είχε ξεκινήσει στοιχηματικά με τον ΣΦΥΡΙΖΑ στο 10.00 και την ΝΔούλα στο 1.03. Εκεί που πήγαινε για κλείδωμα τα γατόνια της στοιχηματικής ανέβασαν τη ΝΔούλα και έριξαν τον ΣΦΥΡΙΖΑ.

Η πτώση της στοιχηματικής απόδοσης του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δυναμική νίκης. Δεν θέλω να σε παρασύρω σε επαναστατικές ακολασίες αλλά οφείλω να σου πω ότι η επανάσταση θέλει ρίσκο και θυσίες.

Πρέπει να αποδείξεις στην πράξη ζαίε οπαδέ μικροαστέ ή ποπολάρε ότι ρισκάρεις και εσύ κάτι.. όχι όλα εκ του ασφαλούς, κότα κοτάρα, «επαναστάτη» του κώλου.

Επί του καναπέως θα βάλεις στοίχημα αλλιώς δεν είσαι ούτε για το πέος.

Είναι γνωστό ότι κανένας από σας, από το κοπάδι του Αλ6 Τζίφρα, δεν θα έμενε σε σπίτι υπογραφής και επίβλεψης δικής του, γιατί μπορεί να είστε ηλίθιοι, γλείφτες, τσατσορουφιάνοι και κοπαδίτες αλλά δεν είστε τόσο ηλίθιοι, σε βαθμό αυτοκτονίας. Μπορεί να μην σας νοιάζουν οι ζωές των άλλων, να σκυλεύεται τα απανθρακωμένα πτώματα στο Μάτι, αλλά το δικό σας μάτι είναι ανοιχτό σε κάθε οπορτουνισμό…

Εμπρός λοιπόν φραγκοφονιάδες μίζεροι ζαίοι. Εδώ και τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Έχε πίστη για να κονομήσεις, αριστερή γλίτσα.

Αν δεν ρισκάρεις τώρα πότε θα ρισκάρεις συριζαυγίτικο κάθαρμα;;;

Αν δεν το κάνεις έτσι, αν δεν τολμήσεις, το βράδυ της 26ης θα γίνει η σύνταξη καπνός γιατί θα χρειαστεί, για να είσαι εντός γραμμής, να αγοράσεις πούρα cohiba προκειμένου να πνίξεις τον πόνο σου..

Πάμε στοίχημα ότι είσαι νούλα;;; . . . πιο ξεφτίλας από την κάθε ΝΔούλα..

> art-io.eu

Εικόνα: Χρήστος Παπανίκος – σκίτσα – 9 Μαΐου στις 11:28 π.μ.

Διακοπές ΣΥΡΙΖΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!