Είναι κυβέρνηση troll ή μας κυβερνάνε trollς;;;

Μετά από 17 ώρες διαπραγμάτευσης με τον θεοκράτη, θα διδάσκονται θρησκευτικά οι τουρίστες, οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και οι παραμένοντες στη χώρα για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών. *

Τα orthodox θα ιδρύσουν μάλιστα μια ΜΚΟ που θα αναλάβει αποκλειστικά (για την κονόμα και την εξουσία) να διδάσκει τους πάντες ότι η (τυφλή) πίστη σώζει κι όχι η επιστήμη και η φιλοσοφία, που επί ματαίω επιθυμούν και επιδιώκουν την αλήθεια και το ευ ζην. Η προσέγγιση μάλιστα του Ελληνικού Κοσμοειδώλου αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα. Τα orthodox διαρρέουν με κύκλους τους, που προσποιούνται την επιστημονική κοινότητα, ότι η χρήση της λέξης ελληνικό στο (σύνθετο και συνθετικό) ελληνοχριστιανικό ιδεολόγημα είναι για το ξεκάρφωμα.

Όποιες και όποιοι αρνούνται τη(ν) (εθελόδουλη) διδασκαλία θα καίγονται (κι όχι από καύλα!). Η κόλαση δεν μπορεί να περιμένει κι ο παράδεισος προκαλεί πλήξη στον αγαπητό μας γιο του ξυλουργού ή του Ρωμαίου λεγεωνάριου. **

«Θοῦ, Κύριε, φυλακήν τῷ στόµατί µου..» αλλά όχι το καυλί μου..

Υποχρεωτικά, βάση (θεοκρατικού-ολιγαρχικού) συντάγματος, είσαστε όλες θεούσες, μωρά μου…εκτός από ένα μάτσο βιόλες!!!

Τσίπρας: «Εσχάτη προδοσία η εκποίηση του δημόσιου πλούτου»

Με στέλνω στο εκτελεστικό απόσπασμα σαν (τον μεγαλύτερο) προδότη, για πλάκα.. 😛 Αμ πως, γατάκια.

Τα ρουφιανάκια του απατεώνα του κοινού ποινικού δικαίου και προδότη Τζίφρα κ.ά. μουνόπανα του αριστερισμού παρακαλούνται να μην ασχοληθούν με την ανάρτηση-δημοσίευση.. Δεν θα ασχοληθούν έτσι κι αλλιώς, αφού, γενικώς δεν με παίζουν μπάλα οι «ευαίσθητοι» μικροαστοί, χρόνια τώρα, αλλά το βάζω έτσι για να τους εκνευρίσω περαιτέρω.. Πολύ φοβάμαι όμως πως (πλέον) η χοντροπετσία του (κάθε) κομματόσκυλου αλλά και του κοπαδιού εν γένει εισάγει μετά-νεωτερικά και απροσμέτρητα επιστημονικά δεδομένα.

Aπ’ τη ζωή στο θάνατο είν’ ένα μονοπάτι, κι από τον κώλο στο μουνί δυο δάκτυλα και κάτι.

Στην κεντρική φωτό, βάζω χριστιανό-δημοκρατικό, λαϊκό-δεξιό κώλο και με φιλελέρικες αυταπάτες, αφενός μεν γιατί η μούρη-κώλος του Τζίφρα έχει υπερ-κορεστεί και αηδιάζει τον καταναλωτή, αφετέρου δε γιατί στόχος είναι πάντα η εμπορικότητα-εμπορευσιμότητα [είναι γνωστό τοις πάσι (knowledge) ότι το μουνί πουλάει]. Μην ακούτε τι λένε οι αριστεροί όπως μπαίνουμε ή και όπως βγαίνουμε από το supermarket. ‘Ένας είναι ο εχθρός: ο καπιταλισμός και η φιλελέρικη Εσπερία.. κι ο «εχθρός» μας πληρώνει πάντα καλά και στην ώρα του.

Που είναι (μπαίνει) το κόμμα (,) ο€ο;;;

Ο αυνανισμός δεν είναι ντροπή, αρκεί να μην διεξάγεται σε πανελλήνια ή και πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Υ.Σ. Κάθε ομοιότητά μου με μικρούς (πιτσιρίκους) φασιστερούς blogερς κ.ά. γατάκια του αριστερισμού, καθώς και με πλύστρες του φιλελερισμού και του δεξιού αναθεωρητισμού, δεν είναι τυχαία αλλά εξ επί τούτου!

Είμαι μια ακριβή και ακριβοθώρητη πουτάνα (εταίρα)…. Άνεργη.

Ζω ένα δράμα κι έχω ένα τραύμα που καμιά Εσπέρια ψυχαναλύτρια καριόλα ή Ανατολική, orthodox με κάτι, θεούσα, δεν μπορεί να μου το γιατρέψει.

Θα πεθάνω Ελένη, Ελληνίδα και Τραγική, ο Πούστης.

* Καρακλεμένο το πειραγμένο, πσεκαζμένο, φουλ trollιασμένο και προσαρμοσμένο 😛 στις ανάγκες του État laïque.

** Οι απόψεις διίστανται ή και τριχοτομούνται (αγία τριάδα), αφού παίζει μπάλα κι ο Ιαχβέ.

Είναι κυβέρνηση troll ή μας κυβερνάνε trollς;;;

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!