Η επανάσταση γερνάει

Τα χρόνια περνούν, μεγαλώνεις..  καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι μ΄ ένα μαλάκα λαό που έχει αποχυμωθεί.

Θα βρουν το δρόμο τους οι νεκροζώντανοι (zombie) προς κάποια παραλία ερημική όπου και θα τους παραλάβει το λιμενικό ή η ανθρωπιστική ιδιωτική πρωτοβουλία. Αν πάλι δεν προκάνουν (όπως έλεγε και ο «σύντροφος» Χαρίλαος) θα φροντίσει το κράτος να τους διαολοστείλει και να τους φορτώσει και την ευθύνη από πάνω. Γιατί το κράτος είσαι εσύ εθελόδουλε ραγιά.

Αλ6ς Τζίφρας:
ψοφήστε εσείς,
μαθαίνουμε εμείς…

Ζητείτε πολύφερνη νύφη

Προσοχή > Διαδώστε το! Στους σωστούς “κύκλους”.

Ζητείτε πολύφερνη νύφη, για να σπονσοράρει την επανάσταση και έναν “φέρελπι” καλλιτέχνη.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο λαός μας δεν έχει πλέον φράγκα για να συνδράμει και οι “υπηρεσίες”, κρυφές και φανερές, μας χρωστάνε δεδουλευμένα (δεν θυμάμαι πια, από πότε) και δεν κάνουν νέες επενδύσεις.

Είναι νομίζω εκ των ων ουκ άνευ (conditio sine qua non) να πω ότι το μήνυμα αφορά σε κυρίες που καυλώνουν να συνευρίσκονται και ενίοτε να ερωτοτροπούν ή και να συνουσιάζονται με διανοούμενους, καλλιτέχνες ή και τυχοδιώκτες/επαναστάτες.

Όσο πιο μεγάλα είναι τα εισοδήματα και η προς κατανάλωση περιουσία, τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο αγώνας και τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες το “καλλιτεχνικό” έργο να αντέξει στους αιώνες. Το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί και ο πλούτος να καταναλώνεται. Τι στο διάολο καπιταλισμό έχουμε..

 Θα γίνει ♡ προγαμιαίο  συμβόλαιο.

* Δεν είμαστε προικοθήρες, bohème είμαστε.

 Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Hasta la victoria siempre!

▲ Διαδώστε το ▼ [Δεν είναι πλάκα]

Υ.Σ. Υπάρχουν δύο είδη (κατηγορίες) ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν να βγάζουν (παράγουν) φράγκα (ή και να τα “μαζεύουν”) και αυτοί που ξέρουν να τα “τρώνε” (ή και να τα “σκορπάνε”) . Ανήκω στη δεύτερη….

Πρώτη Δημοσίευση του «Ζητείτε πολύφερνη νύφη» 3 Αυγούστου 2012

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!