νέο-λέρα ΣΥΡΙΖΑ

Eνόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της νέο-λέρας του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Κόκκινο ραδιοφωνικό κωλοχανείο και τον κομματόσκυλο δημοσικάφρο Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο Σπύρος Ραπανάκης, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο hipster-ο-τσογλανάκι δεν είναι απλά αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέο-λέρας ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, ένα μαλακισμένο που δεν θα καταλάβει ποτέ ότι δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η νέο-λέρα του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι κοπαδίτες και τα κομματόσκυλα.. Το βολεμένο νέο-λέρικο κομματόσκυλο, που η ένταξή του στα κοινωνικοπολιτικά και δημοσιογραφικά δρώμενα είναι το «εναλλακτικό» portokaliradio.gr (παραμάγαζο του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ) και η σκατοφυλάδα ΑΥΓΗ, μπορεί και πουλάει «επανάσταση» γιατί απλούστατα έχουμε πρόβλημα λαού, περισσότερο και απ΄ ότι έχουμε πρόβλημα «ηγεσίας». Ο hipster-ο-τσογλανάκος είναι προφανέστατα ένα καθικάκι που όταν μεγαλώσει μπορεί κάλλιστα να γίνει Alexis Β, Γ… και γάμα τα… Η ζωή τραβάει την ανηφόρα, με σημαίες… και με τα βούρλα που τις κρατάνε..

Τώρα μπορείς και εσύ να γίνεις (μεγαλύτερος) απατεώνας και προδότης (από) σαν τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης:

Βιώνουμε μία περίοδο όπου ο ελληνικό λαός και η νεολαία έρχονται αντιμέτωποι με την νέα συμφωνία/πραξικόπημα που επιβλήθηκε από τους δανειστές και αποτέλεσε προϊόν οικονομικής ασφυξίας. Εμείς οι νέοι άνθρωποι συνεχίζουμε να παλεύουμε στο πλάι της 1ης Αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα, για μία διαφορετική πορεία στον τόπο μας και την Ευρώπη. Η παρούσα Κυβέρνηση εκπροσωπεί τους πόθους και τις προσδοκίες της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, όλων εκείνων που αγωνίζονται για μία ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στους νεοφλιλελεύθερους μονόδρομους της ευρωπαϊκής συντήρησης και του ντόπιου κατεστημένου. Με οδηγούς μας την Αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία, έχοντας ως παρακαταθήκες τους μεγαλειώδεις αγώνες του λαού μας και τις λαμπρές παραδόσεις του αριστερού κινήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, οικοδομούμε μία νέα οργάνωση που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των νέων ανθρώπων και θα προτείνει λύσεις στο σήμερα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει παρούσα και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συνδράμουν στη διεξαγωγή ενός πλούσιου, δημοκρατικού, διαλόγου που θα θέτει στο προσκήνιο τις ανάγκες της νέας γενιάς και θα δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που ανοίγονται μπροστά μας. Για εμάς η Αριστερά μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη στις εξελίξεις εντός και εκτός της χώρας, να συμβάλλει στην αλλαγή των συσχετισμών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 & 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους επιστήμονες, τους νέους μετανάστες, τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν, να μην διστάσουν να ενταχθούν στις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν στην μαζικοποίηση των Οργανώσεων Μελών της. Θα είμαστε παρόντες σε κάθε χώρο όπου ζει, σπουδάζει και εργάζεται η νέα γενιά, η μαζική και οργανωμένη δράση της οποίας αποτελεί και την βασική προϋπόθεση για την χάραξη μίας διαφορετικής πορείας από αυτή που επιβάλλει ο Νεοφιλελευθερισμός.


Στο video, οι πολίτες θα «απολαύσουν» την ξύλινη γλώσσα της κομματικοδίαιτης νέο-λέρας του τόπου και οι κοπαδίτες θα διαλέξουν ποιος υποκριτής και χυδαίος απατεώνας κέρδισε.

> art-io.eu

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!