ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα

Βλαντιμίρ Πούτιν (Влади́мир Влади́мирович Пу́тин)

Προσωπικά κατανοώ πλήρως τους λόγους που σας ώθησαν στην απόφασή σας να επιβάλετε εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εντούτοις, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, που διέρχεται μια εποχή ακραίων σεξουαλικών στερήσεων, κάνω έκκληση στα ανθρωπιστικά σας αισθήματα να ξανασκεφτείτε την απόφασή σας ως προς τους Έλληνες αγρότες.

Δεν θα επικαλεστώ το ότι μετά την πτώση του «τείχους» η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που ούτε ένας άνδρας δεν υπήρξε που να μην καταθέσει τα φράγκα από το πενιχρό περίσσευμα του στα «Σπίτια της Ηδονής», στα στριπτιτζάδικα, στα κωλάδικα κ. ά πολιτιστικά κέντρα, υπέρ της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης και νυν Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Αγροτικός τομέας πρωτοστάτησε μάλιστα σε αυτή την εκροή συναλλάγματος προς την χώρα σας και σε όλο το πάλαι ποτέ «Ανατολικό Μπλοκ».

Το γεγονός αυτό ομολόγησε απόστρατος KGBίτης και νυν αρχιμαφιόζος όταν σε συνέδριο στη Μόσχα δήλωνε χαρακτηριστικά: «Τις χάρες των κοριτσιών μας βρέθηκαν να τις αρνηθούν άνδρες από όλες τις φυλές του Ισραήλ, Έλληνας κανένας δεν βρέθηκε».

Θα επικαλεστώ επίσης το ότι, σταθερά, ο λαός μας είναι ο μόνος που κατασπατάλησε όλες τις χρηματοδοτήσεις της διαβολικής Ε.Ε. στην ικανοποίηση και της πιο αλόγιστης επιθυμίας και έβγαλε την γλώσσα του στο  διευθυντήριο της Ε.Ε.

Ήμασταν αντίθετοι στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και κατόπιν στο βομβαρδισμό της Σερβίας, ήμασταν αντίθετοι στην εισβολή στο Ιράκ και στις απειλές εναντίον της Συρίας, ήμασταν αντίθετοι στη λογική της σποράς πολέμων και εμφύλιων ταραχών στη λεκάνη της Μεσογείου.

Κι αυτό το πληρώσαμε ακριβά, με τα αρσενικά σε Ελλάδα και Κύπρο να γίνονται τα πειραματόζωα της νέας τάξης πραγμάτων (που επιχειρείται να επιβληθεί παγκόσμια) με αποτέλεσμα να στερούνται τις χάρες των γυναικών της φίλης σε μας χώρα σας.

Τώρα, που η Ουκρανία βρίσκεται έρμαιο στα χέρια φασιστικών φατριών, υπερασπιστήκαμε και πάλι το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών και κυρίως των γυναικών που τους στερούν το δικαίωμα να διαλέξουν τον νταβατζή τους, ανάμεσα από την διαθέσιμη υπέρ-προσφορά της Ρωσικής Ομοσπονδίας της οποίας είστε ο σούπερ ντούπερ Πρόεδρος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση.

Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία έχει ουσιαστικά χάσει τη «δεδηλωμένη» και συνεχίζει να κατέχει την εξουσία μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο της και να στερήσει από τον νταβραντισμένο ‘Έλληνα άνδρα την ηδονή και κυρίως το ξεχαρμάνιασμα που τόσο έχει ανάγκη.

Για τους λόγους αυτούς, επικαλούμενος και πάλι τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα αλλά και την πατροπαράδοτη στενή φιλία των λαών μας, ζητώ τη μη εφαρμογή του εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ευελπιστώ να εισακουστώ. Ζητώ επίσης να στείλετε αρκετά από τα κορίτσια σας πίσω στην Ελλάδα, γιατί όλα αυτά τα ξαναμμένα αρσενικά, είναι έτοιμα πλέον να πηδήξουν εμένα.

Με αισθήματα εκτίμησης και φιλίας

Ο Κώλος Σημαία

Ευρωβουλευτής που στο(ν) ΣΦΥΡΙΞΑ

& η Κίνηση Ενεργοί Κώλοι

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!