Υπόθεση Εργασίας

Αν ο άλλος είναι βλάκας πρέπει να τον αποφύγεις. Αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις είσαι υποχρεωμένος να συνυπάρξεις. Αν οι όροι και οι κανόνες συνύπαρξης είναι δυσμενείς για τη λογική (βλ. π.χ. στρατός) πρέπει να ασκηθείς στην προσποίηση ότι είσαι βλάκας, ένα με την πλέμπα, γιατί αλλιώς την έβαψες.

Η θητεία είναι κάτι που περνάει, κι αυτό θρέφει τις ελπίδες σου ότι θα τα καταφέρεις να την σκαπουλάρεις με ελαφρά ψυχικά τραύματα. Ο φαντάρος θα γίνει καλός πολίτης και θα έχει σχεδόν άπειρο χρόνο να λέει «ηρωικές» ιστορίες κ.ά. ευτράπελα, μέχρι τα βαθιά του γεράματα. «Όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι..» που λέει και ο αείμνηστος πλέον Τζιμάκος. 

Γκόμενες όλο καμάρι

όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι

μια ζωή θητεία,

ξεφτίλα και βόλεμα

Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Το προνόμιο και η «υπεροχή» του άντρα δεν είναι το ότι κατουράει όρθιος αλλά το «πρώην φαντάρος». Το μόνο πρώην που το 99.99% των σερνικών το λένε με καμάρι. Φουσκώνουν τα αγοράκια που υπήρξαν τσάτσοι, ρουφιάνοι, τσατσορουφιάνοι, βύσματα, μάχιμοι ή κότες, νέοι και παλιοί κ.ά. εξουσιαστικές και πατριαρχικές (στρατοκαυλικές ή φλώρικες) ιδιότητες που τις κουβάλησαν και στη μίζερη ζωούλα τους.

Στο Ραγιαδιστάν ο στρατός κάνει κόντρες με την εκκλησία για το ποιος μηχανισμός (θεσμός) παράγει περισσότερους ραγιάδες και μαλάκες. Η orthodox θεοκρατία έχει ένα ποσοτικό, κι ίσως και ποιοτικό, προβάδισμα αφού απευθύνεται σε μεγαλύτερο target group. Θεούσες (ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ιδεολογίας-ιδεοληψίας και πολιτικής ένταξης) μας γαμάνε τη ζωή, κυκλοφορούν ελεύθερες και διαρκώς αυξάνονται, αφού η χώρα τρέχει γοργά προς προ-νεωτερικές (φεουδαρχικές – πατριαρχικές) καταστάσεις από τις οποίες είναι (τεράστιο) ζήτημα αν ποτέ είχε αποδράσει.

Στρατός & Εκλησία, είναι οι λατρείες του (β)ρωμιού ραγιά. Αυτό το γαμήσι ξέρει ο κώλος του, αυτό εμπιστεύεται. Ο τουρισμός είναι για την αρπαχτή. Δεν θα αφήσουμε τους αλλόθρησκους βάρβαρους να μαγαρίσουν τον πολιτισμό μας. Μόνο τα φράγκα θα τους παίρνουμε, θα γαμάμε και καμία τουρίστρια, διψασμένη για σπέρμα, και όξω πούστη από την παράγκα.

Η αριστερή «διανόηση» είναι το κερασάκι στην τούρτα με τα σκατά. Αφοδεύει τον Εσπέριο «πνευματικό» πιθηκισμό της δημόσια πλέον γιατί τα «αστικά σαλόνια» πήξανε στο σκατό και στόμωσαν.


Δεν θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση για την γόβα καριόλα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της φασιστερής κουλτούρας-φαγούρας. Μια μήνυση περιμένω κι εγώ ο πτωχός πλην τίμιος καλλιτέχνης. Έχω κι εγώ μάνα και δεν κατούρησα στο πηγάδι.


Δίνουν τα παιδιά της «επανάστασης» τον υπέρ πάντων αντί-πατριαρχικό και αντί-φασιστικό αγώνα με «αφηγήματα» που δεν τα κλάνει ούτε πεθαμένος. Όσο για την «επαναστατική» δράση τους την έχει νιώσει στο πετσί του ο «κυρ Παντελής», το μαγαζάκι του «κυρ Παντελή», η δουλίτσα του «κυρ Παντελή», το αυτοκινητάκι του «κυρ Παντελή», η «μάνα κουράγιο» του «κυρ Παντελή». Η «επανάσταση» θέλει θυσίες, από τους άλλους πάντα.. Εμείς είμαστε πρωτοπορία κι όχι αμνοί για να θυσιαστούμε.

Γιατί δεν έχουμε και στράτευση των γυναικών;;; Τι φοβάστε άραγε οι αντί του κώλου;;; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βγάζει και ο στρατός ραγιαδούλες μαλακισμένες. Κι έτσι το μικροαστικό ή ποπολάρικο ζεύγος να έχει μια ακόμα κοινή θεματολογία. Η εκκλησία και ο στρατός να μπουν βαθιά μέσα (sexιστικό υπονοούμενο) στην Αγία Οικογένεια. 

Να σας πω εγώ λοιπόν τι φοβάστε «επαναστάτες» του κώλου απόγονοι του στόλου. Μήπως τα γκομενάκια αποκτήσουν αρχίδια και δίνουν πλέον αποτελεσματικές κλοτσιές στα πατριαρχικά σας αρχίδια (αριστερά ή δεξιά, αδιάφορο). 

Ο βιαστής έχει πάντα ταυτότητα. Όχι ιδεολογική ή πολιτική αλλά αυτή που του φόρεσε το κράτος του Ραγιαδιστάν, επίσημα όταν πήγε φαντάρος. Οι μεγαλύτεροι και χειρότεροι τσάτσοι που γνώρισα στο στρατό, στη  θητεία μου, ήταν ή δήλωναν αριστεροί ή και δημοκράτες. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω. 

Η αφεντιά μου δεν γουστάρει με τίποτα τον στρατό. Όχι για τους λόγους και την ιδεοληψία που προφασίζονται οι αναρχικοί – αριστεριστές κ.ά. πασιφιστές πουστόφλωροι τσατσορουφιάνοι. Δεν γουστάρω επίσης με τίποτα τον πόλεμο (πολεμόχαρη φυλή), όπως κάθε λογικός άνθρωπος. Κάποια στιγμή (δηλ. όποτε καυλώσω), την υγεία μας να έχουμε (για να καυλώνουμε), θα εξηγήσω την κοσμοθεωρία μου σχετικά.. και γιατί τελικά έκανα θητεία, αφού κάθε  άλλη «επαναστατική» επιλογή-λύση ήταν πρόβλημα (χειρότερη). Οι ευφυείς θαυμαστές μου και θαυμάστριες μου (που είναι και οι περισσότερες, μαλάκες πατριάρχες) βεβαίως υποψιάζονται ήδη μέρος, ή το όλο, του αφηγήματος. 

Δεν θα γίνει οπλίτης-πολίτης ποτέ κωλοφάνταρο ραγιά μικροαστέ. 

Όλα τα μουνιά είναι ωραία κι αυτά που έχουν περάσει από το στρατό ωραιότερα. 

Άντε να κάψεις καμιά σημαία,

μπας και μεγαλώσει η μπάμια σου. 


Υ.Σ. Έχει πέσει δουλειά και γκομενάκι καλό.. Σε μας τις γριές οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές, οπότε του δίνουμε και καταλαβαίνει. Δεν προκάνουμε, που έλεγε κι ο σύντροφος Φλωράκης. Παρότι απασχολημένος θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στα sites σχετικά με την παράδοση σκυτάλης, όσο κάτσει πιο σύντομα. 

Υπόθεση Εργασίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!