Κωλοφαρδία

Εκτός από την L’Oréal Paris, τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, τις βαφές μαλλιών, τα προϊόντα ομορφιάς και τον εν γένει καλλωπισμό ο Πέτρος και η Χριστίνα έχουν και άλλα κοινά μεταξύ τους… Η Χριστίνα Σάμη το είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο (κατά την προετοιμασία της για τα PLAYMATE του 2005) ότι την ενδιαφέρουν άντρες «καλογυμνασμένοι, δυναμικοί, όμορφοι και με χιούμορ». Με του Πέτρου τα σχετικά γούστα δεν έχω ασχοληθεί, γιατί πολύ απλά δεν άπτονται των ενδιαφερόντων μου. Η «συνάντηση» των δύο στην Χρυσή Αυγή, είναι το θέμα της επικαιρότητας και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Χριστίνα Σάμη συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στο «πεζοδρόμιο» της Χρυσής Αυγής ενώ ο προσφάτως εκδηλωμένος Πέτρος είναι «όλο λάδι…. και τηγανίτα τίποτα».

«Από μικρή μου άρεσε ο χώρος της μόδας» είχε δηλώσει η Χριστίνα Σάμη στις «Εντυπώσεις Πελατών» στον Γιάννη Τζανουδάκη…. Επεσήμανε τότε πως… «η αλήθεια είναι ότι ο σωματότυπος μου με βοηθούσε πάντα στις δύσκολες φάσεις της προετοιμασίας για μια φωτογράφιση. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αφορά την γυμναστική και δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω εξαντλητική δίαιτα χάρη του υψηλού μεταβολισμού μου. Στην προετοιμασία μου για τα PLAYMATE 2005 χρειάστηκα όμως ειδική προπόνηση και διατροφή για τις ανάγκες του διαγωνισμού».

Η Χριστίνα παραμένει ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι που ασχολείται με το modeling, είναι γυμνάστρια και φιλόλογος και κάνει αρπαχτές ως  DJ GUEST σε διάφορα CLUB, όπως δηλώνει και στο facebookικό προφίλ της όπου θα δείτε και τα σχετικά πειστήρια. Στο «τοίχο της» θα μπορέσετε να έχετε συνεχή ενημέρωση για τα κάθε λογής γούστα της παπΆριας Ελληνίδας και στα φωτογραφικά της άλμπουμ θα διαπιστώσετε ότι η γκόμενα είναι Καύλα (με Κ κεφαλαίο όπως Κασιδιάρης, για τους αστοιχείωτους). Βεβαίως έκανε πολύ καλά που «τα πέταξε» για τα PLAYMATE αλλά και για χατίρι του φιλοθεάμονος κοινού. Δεν είμαστε πουριτανοί και απολαμβάνουμε τις γυναικείες καμπύλες, και όχι μόνο.

The back door of nazism

Δεν θέλω ούτε να σας περάσει από το μυαλό ότι «ψαρεύω» Ελληνίδες σαν την Χριστίνα. Στα πλαίσια μια γενικότερης αισθητικής αποτίμησης, και για να μεγαλώσει το κείμενο, θα έλεγα ότι η γκόμενα είναι μπασκλασαρία (basse classe). Δεν μου πέφτει λόγος βεβαίως, γιατί πολύ απλά είναι σχεδόν αδύνατον να «ρίξει το βλέμμα της» πάνω μου η Χριστίνα. Για να μην πω, ότι η σκέψη και μόνο από μέρους μου, ότι μπορεί να υπάρξει το παραμικρό ενδιαφέρον, από έναν κώλο σαν τον εικονιζόμενο, είναι απρόκλητη βεβήλωση της Άριας αισθητικής. Είναι παραπάνω από βέβαιο, ότι δεν έχω καμία ελπίδα…. Καλογυμνασμένο δεν με λες πια, αφού τα χρόνια πέρασαν. Δυναμικός δεν είμαι σε καμία των περιπτώσεων, με τα χρυσαυγίτικα κριτήρια, αφού δεν «θα πλάκωνα στα μπουκέτα» γυναίκα δημοσίως, ακόμα κι΄ αν αυτή ήταν η Λιάνα Κανέλλη. Επίσης οφείλω να κάνω γνωστό ότι έχω σταματήσει να παίζω μπουγέλα από το λύκειο και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα κυνηγούσα για να μαχαιρώσω μετανάστες και μάλιστα κοπαδηδόν. Είχα την ατυχία μάλιστα, να έχω ένα από τους καλύτερους δασκάλους πολεμικών τεχνών, που με όρκισε στον κώδικα τιμής. Όμορφο δεν με λες, έτσι απλά. Τηρώντας την αυστηρή σειρά των προτιμήσεων της Χριστίνας, θα πω με λύπη μου ότι δεν εκπληρώνω ούτε τον τελευταίο όρο. Είναι πασιφανές νομίζω, και εύκολα αντιληπτό από ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι, ότι δεν διαθέτω το χιούμορ ούτε του τελευταίου χρυσαυγίτη.

Ο σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι να ξεσκεπάσει την άθλια προπαγάνδα των «αριστερών» που αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές τους χρυσαυγίτες. Τα ΚΔΟΑ της Χρυσής Αυγής έβαλαν τα γυαλιά, ή καλύτερα «πέταξαν τα μάτια έξω» των ΣΥΡΙΖΑίων, με το να μην σέβονται απλά την διαφορετικότητα αλλά πολύ δε περισσότερο με το να την εγκολπώνουν, ακόμα κι αν αυτή είναι απλά του κώλου. Πρέπει να πούμε την πικρή αλήθεια σύντροφοι: Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιο κώλο (σαν τον εικονιζόμενο), δεν έχετε…. Αυτό που έχετε βεβαίως, τουλάχιστον μέχρι τώρα, είναι κωλοφαρδία. Γιατί με τόση μαλακία που σας δέρνει και τόση ανικανότητα, το να βγαίνεις πρώτος στις δημοσκοπήσεις, μόνο μεταφυσικές εξηγήσεις μπορεί να εγείρει. Εντάξει, δεν λέω, υπάρχει και η καταφανής εξήγηση  του ότι οι άλλοι είναι παντελώς ανίκανοι και ηλίθιοι. Αυτό όμως είναι που καθιστά την κατάσταση τουλάχιστον δραματική (κωλοκατάσταση, θα μπορούσες να την πεις…), αφού ουδείς πλέον μπορεί να προβλέψει τι θα γεννήσει η “σύγκρουση” των ηλιθίων με τους πανηλίθιους. Μέσα στην γενικότερη συγκυρία, σας κοινοποιώ ότι παρευρέθηκα χθες και παρενέβην στην συζήτηση που έγινε στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Νοsotros, σχετικά με την έξαρση της ρατσιστικής βίας και το «φασιστικό φαινόμενο». Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε μια «συζήτηση του κώλου» (πλην ελαχίστων φωτεινών στιγμών) με παράλληλους μονολόγους από χιλιοπαιγμένες επιτυχίες (30 χρόνια κομμάτια) της «ινστρούχτορας records». Το ότι θα κάνουν μαύρα μάτια να με ξαναδούν, εκτιμώ ότι δεν θα ταράξει τον πρωτοπόρο ύπνο τους.

Μην ανησυχείτε σύντροφοι. Κώλος είναι, θα περάσει…

GOOD NIGHT, AND GOOD LUCK

> blogspot

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!